Open aanbod

Prikkelende workshops rond persoonlijke ontwikkeling, mindfulness en yoga


Mindfulness Aalst

Ontdek de kracht van aandacht in het nu

Mindfulness training


Wil je graag beter leren omgaan met stress en emoties? Met mindfulness vergroot je je bewustzijn en je mentale veerkracht.

Je leert beter focussen, wordt intuïtiever, en gaat productiever en gelukkiger leven.

We leren je doeltreffende technieken aan waarmee je jezelf in de alledaagse stress tot rust kan brengen. Geen zweverige hocus pocus, maar praktische tips en nuttige oefeningen die je stressniveau doen dalen wanneer je ze op regelmatige basis herhaalt.

Download folder voor onze Mindfulness training te Aalst

Voor wie: Iedereen die beter met stress wil leren omgaan en de mentale veerkracht wil versterken. Vanaf 18 jaar.

Datum: 7 zaterdagvoormiddagen van 10u-12u (17/9, 24/9, 1/10, 8/10, 22/10, 29/10 + 1 terugkomsessie 10/12)

Locatie: AllBodyworks studio, Pieter Coeckestraat 59, 9300 Aalst

Er is een parkeergelegenheid in de straat en achteraan het gebouw.

Prijs:  270€ (inclusief cursusmateriaal, gebruik matjes ter plaatse, mindfulness-apps, groepsforum).

Deelnemen is enkel mogelijk na inschrijving vooraf.

Omdat we persoonlijke begeleiding belangrijk vinden, is het aantal deelnemers beperkt. Schrijf je dus snel in als je er bij wil zijn!

yoga aalst

Ontdek de kracht van diepe ontspanning

Yoga 8-lessenreeks


Wil je leren ontspannen op een eenvoudige manier, beter omgaan met stress en je bewust worden van je eigen lichaamskracht? Dan is deze yoga lessenreeks wat je zoekt!

Yoga combineert een zachte vorm van lichaamsbeweging met heilzame ademhalingstechnieken. Tijdens deze 8 lessen ervaar je diepe ontspanning en leer je technieken aan die je eender waar of wanneer kan toepassen, zelfs tijdens de file in je wagen of achter je bureau.

Voorkennis, een goede conditie of lenigheid zijn niet nodig. Dat is net het mooie aan yoga: je leert de eigen grenzen van je lichaam ervaren en respecteren.

Voor wie: Iedereen die eenvoudige technieken wil leren om diepe ontspanning te ervaren. Vanaf 18 jaar. Heb je lichamelijke klachten? Geef dit dan aan in het invulformulier, dan houden we daar graag rekening mee.

Datum: 8 maandagavonden van 20u30-21u30 (5/9, 12/9, 19/9, 26/9, 3/10, 10/10, 17/10, 24/10)

Locatie: AllBodyworks studio, Pieter Coeckestraat 59, 9300 Aalst
Er is parkeergelegenheid in de straat en achteraan het gebouw.

Meebrengen: een yogamat en dekentje. Draag best comfortabele sportkledij waarin je makkelijk kan bewegen.

Prijs:  €70 voor de ganse reeks bij inschrijving vooraf / €10 per les ter plaatse

3

Een nieuwe start

Reboot camp


We merken zelf hoe belangrijk het is om af en toe de stekker eruit te trekken en te herbronnen op een andere plek. Dat hoeft zelfs niet ver weg te zijn of lang te duren. Deze mini-breaks brengen ons telkens terug dicht bij onszelf, geven ons nieuwe inspiratie en inzichten, en leggen zo terug de focus op onze doelen.

Omdat we vinden dat iedereen dit effect moet kunnen ervaren, kan je binnenkort deelnemen aan ons Reboot camp. Een weekend genieten op een inspirerende plek waar je tot rust kan komen en terug het vuur in jezelf ontdekt dankzij boeiende workshops. Ga naar huis met nieuwe inzichten en goesting om er weer in te vliegen!

Momenteel zijn we nog druk bezig met de planning, maar zodra we meer nieuws hebben, lees je het hier. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan deze pagina!