Individuele coaching

Breek los uit beperkende gedachten- en gedragspatronen en haal meer uit je werk en leven.


Onze aanpak


Leiden jouw acties niet tot de resultaten die jij wil? Loop je steeds vast op hetzelfde probleem? Samen zoeken we uit wat de oorzaak is, en wat jij kan veranderen om wél te bereiken wat je wil. Soms gaat dat over gedrag, vaak gaat het over achterliggende gedachten die dat gedrag sturen, en je saboteren op de weg naar jouw persoonlijk succes.

Wij geloven dat het vaak kleine veranderingen zijn, die leiden tot grote verbeteringen in levenskwaliteit. Zin om te exploreren welke kleine of grotere veranderingen jouw leven extra schwung kunnen geven?

“The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new.”

Socrates

Loopbaanbegeleiding


Leef jij van vakantie naar vakantie? Of loop je in je job steeds tegen hetzelfde obstakel aan? Dan is het tijd om daar iets aan te doen, met loopbaanbegeleiding!

Samen brengen we je talenten en valkuilen in kaart en kijken we in welke omstandigheden en omgeving jij de gelukkigste versie van jezelf kan zijn. We begeleiden je naar nieuwe inzichten, zodat je voor jezelf bewust nieuwe doelen kan kiezen en een concreet actieplan kan opstellen om deze te realiseren.

Onze werkwijze bestaat uit een persoonlijke aanpak met veel respect voor wie jij bent als mens, en open communicatie in volle discretie.

The Switch te Wingene werkt in onderaanneming van het erkend loopbaancentrum Pygmalion. Zo kan je bij ons terecht met de loopbaancheques van de VDAB en genieten van 4u loopbaancoaching voor slechts 40€!

Wil je weten of je in aanmerking komt voor loopbaancheques? Lees dan de voorwaarden op de website van de VDAB.

Stress & burn-out


Ben je op zoek naar meer balans of rust in je leven? Heb je het gevoel dat je overleeft in plaats van leeft?

We helpen je inzicht te krijgen in hoe stress werkt en jouw valkuilen sneller te leren herkennen, zodat je er effectiever mee kan omgaan. Ook leren we je vaardigheden aan die passen bij jou en je levensstijl, om zo je lichamelijke en mentale veerkracht te verhogen. We houden van een praktische aanpak met nuttige tips die je direct kan toepassen, en stemmen die helemaal af op jouw situatie.

Heb je een burn-out of ben je net hersteld van een burn-out? Dan begeleiden we je graag om je leven en/of werk terug te hervatten op een manier waarbij jij in balans kan blijven.

 

 

Haal meer uit je werk en leven!

Vraag je gratis kennismakingsgesprek aan