Mindfulness training Beernem – Wingene – Brugge – Tielt


Minder stress & meer veerkracht via Mindfulness begeleiding

Privé Mindfulness training ( regio Brugge, Tielt, Wingene & Beernem )


Wil je beter leren omgaan met stress en emoties? Mindfulness begeleiding geeft je toegankelijke en praktische tools om beter om te gaan met de uitdagingen van onze drukke maatschappij. Deze unieke Mindfulness cursus te Beernem gaat verder dan de traditionele mindfulness training, en geeft al jaren een enorm positief effect bij zijn deelnemers.
Omdat dit mindfulness coaching op maat is, zullen de oefeningen beter passen bij jouw persoonlijkheid.

De positieve invloed van Mindfulness op ons zelfbewustzijn en mentale veerkracht is meermaals wetenschappelijk bewezen. Door zonder oordeel te leren kijken naar je automatische gedachtenstroom, geef je aandacht aan wat er effectief is.

Mindfulness oefeningen verlagen je stressniveau, en verbeteren bovendien je geheugen en concentratie waardoor je effectiever en gelukkiger in het leven kan staan.

Voor wie: Iedereen die zijn mentale kracht wil versterken, en tools wil aanleren die alle gebieden in het leven kunnen verbeteren. Vanaf 18 jaar. We hebben een eigen ruimte voor het mindfulness traject, dus iedereen uit Brugge, Wingene, Tielt, Torhout, … kan zich aanmelden.

Begeleider: Kris Benoot, bedrijfspsycholoog en Mindfulness-expert met 15j ervaring.

Datum: In samenspraak te bepalen. Een ideaal traject is in 6 momenten.

Locatie: Beernemsteenweg 116, 8750 Beernem.

Telefoon: 0479 398 008

Schrijf je hier in voor een gratis kennismakingsgesprek !