You -yes, you!- deserve a break ...

Prikkelende workshops voor persoonlijke ontwikkeling en stressbeheersing


Mindfulness begeleiding op maat van jouw persoon

Privé Mindfulness Training


Wil je beter leren omgaan met stress en emoties? Mindfulness geeft je toegankelijke en praktische tools om beter om te gaan met de uitdagingen van onze drukke maatschappij. Deze unieke Mindfulness cursus te Beernem gaat verder dan de traditionele mindfulness training, en geeft al jaren een enorm positief effect bij zijn deelnemers.
Omdat dit mindfulness coaching op maat is, zullen de oefeningen beter passen bij jouw persoonlijkheid.

De positieve invloed van Mindfulness op ons zelfbewustzijn en mentale veerkracht is meermaals wetenschappelijk bewezen. Door zonder oordeel te leren kijken naar je automatische gedachtenstroom, geef je aandacht aan wat er effectief is.

Het verlaagt je stressniveau, en verbetert bovendien je geheugen en concentratie waardoor je effectiever en gelukkiger in het leven kan staan.

Voor wie: Iedereen die zijn mentale kracht wil versterken, en tools wil aanleren die alle gebieden in het leven kunnen verbeteren. Vanaf 18 jaar. We hebben een eigen ruimte voor het mindfulness traject, dus iedereen uit Brugge, Wingene, Tielt, Torhout, … kan zich aanmelden.

Begeleider: Kris Benoot, bedrijfspsycholoog en Mindfulness-expert met 15j ervaring.

Datum: In samenspraak te bepalen. Een ideaal traject is in 6 momenten.

Locatie: Beernemsteenweg 116, 8750 Beernem.

Meebrengen: een yogamatje. Je draagt ook best losse comfortabele kledij.

 

Schrijf je hier in voor een eerste kennismakingsgesprek !

Een nieuwe start

Reboot camp


We merken zelf hoe belangrijk het is om af en toe de stekker eruit te trekken en te herbronnen op een andere plek. Dat hoeft zelfs niet ver weg te zijn of lang te duren. Deze mini-breaks brengen ons telkens terug dicht bij onszelf, geven ons nieuwe inspiratie en inzichten, en leggen zo terug de focus op onze doelen.

Omdat we vinden dat iedereen dit effect moet kunnen ervaren, kan je binnenkort deelnemen aan ons Reboot camp. Een weekend genieten op een inspirerende plek waar je tot rust kan komen en terug het vuur in jezelf ontdekt dankzij boeiende workshops. Ga naar huis met nieuwe inzichten en goesting om er weer in te vliegen!

Momenteel zijn we nog druk bezig met de planning, maar zodra we meer nieuws hebben, lees je het hier. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan deze pagina!