Open aanbod

Prikkelende workshops rond persoonlijke ontwikkeling, mindfulness en yoga


Begint maandag 6 november 2017 om 20u

NIEUWE Mindfulness training in Aalst


-> status 9 okt ’17: enkel nog 2 plaatsen beschikbaar!

Wil je beter leren omgaan met stress en emoties? Mindfulness geeft je toegankelijke en praktische tools om beter om te gaan met de uitdagingen van onze drukke maatschappij.

De positieve invloed op ons zelfbewustzijn en mentale veerkracht is meermaals wetenschappelijk bewezen. Door zonder oordeel te leren kijken naar je automatische gedachtenstroom, geef je aandacht aan wat er effectief is.

Het verlaagt je stressniveau, en verbetert bovendien je geheugen en concentratie waardoor je effectiever en gelukkiger in het leven kan staan.

Voor wie: Iedereen die beter met stress wil leren omgaan en/of piekergedrag wil verminderen. Vanaf 18 jaar.

Datum: 6 maandagavonden van 20u-22u (6/11, 13/11, 20/11, 27/11, 4/12, 11/12 )

Locatie: AllBodyworks studio, Pieter Coeckestraat 59, 9300 Aalst

Er is parkeergelegenheid in de straat en achteraan het gebouw.

Inclusief cursusmateriaal, gebruik matjes ter plaatse en mindfulness-apps.

Deelnemen is enkel mogelijk na inschrijving en betaling vooraf.

Prijs: 245€

Omdat we persoonlijke begeleiding belangrijk vinden, is het aantal deelnemers beperkt.
Schrijf je dus snel in als je er bij wil zijn!

yoga aalst

Ontdek de kracht van diepe ontspanning

Yoga 8-lessenreeks


Wil je leren ontspannen op een eenvoudige manier, beter omgaan met stress en je bewust worden van je eigen lichaamskracht? Dan is deze yoga lessenreeks wat je zoekt!

Yoga combineert een zachte vorm van lichaamsbeweging met heilzame ademhalingstechnieken. Tijdens deze 8 lessen ervaar je diepe ontspanning en leer je technieken aan die je eender waar of wanneer kan toepassen, zelfs tijdens de file in je wagen of achter je bureau.

Voorkennis, een goede conditie of lenigheid zijn niet nodig. Dat is net het mooie aan yoga: je leert de eigen grenzen van je lichaam ervaren en respecteren.

Voor wie: Iedereen die eenvoudige technieken wil leren om diepe ontspanning te ervaren. Vanaf 18 jaar. Heb je lichamelijke klachten? Geef dit dan aan in het invulformulier, dan houden we daar graag rekening mee.

Datum: 8 maandagavonden van 20u30-21u30 (5/9, 12/9, 19/9, 26/9, 3/10, 10/10, 17/10, 24/10)

Locatie: in Aalst & omstreken. Ook privé-yoga op verplaatsing.

Meebrengen: een yogamat en dekentje. Draag best comfortabele sportkledij waarin je makkelijk kan bewegen.

Een nieuwe start

Reboot camp


We merken zelf hoe belangrijk het is om af en toe de stekker eruit te trekken en te herbronnen op een andere plek. Dat hoeft zelfs niet ver weg te zijn of lang te duren. Deze mini-breaks brengen ons telkens terug dicht bij onszelf, geven ons nieuwe inspiratie en inzichten, en leggen zo terug de focus op onze doelen.

Omdat we vinden dat iedereen dit effect moet kunnen ervaren, kan je binnenkort deelnemen aan ons Reboot camp. Een weekend genieten op een inspirerende plek waar je tot rust kan komen en terug het vuur in jezelf ontdekt dankzij boeiende workshops. Ga naar huis met nieuwe inzichten en goesting om er weer in te vliegen!

Momenteel zijn we nog druk bezig met de planning, maar zodra we meer nieuws hebben, lees je het hier. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan deze pagina!