Over ons

een complementair team, met een passie voor mensen


Kris Benoot


Kris is van opleiding bedrijfspsycholoog. Hij heeft tevens een eigen IT-bedrijf, waarbij het schrijven van complexe codes, een goede analytische aanvulling is bij het meer intuïtieve van zijn Mindfulness-beoefening

Als trainer en coach helpt hij graag bedrijven, managementteams en werknemers om een goede balans te vinden tussen rust en energie, met een voor hen gepaste strategie. Hij gebruikt daarvoor graag wetenschappelijk gefundeerde technieken uit de positieve psychologie, filosofie, de yoga, mindfulness en zen, waar hij zelf al 25 jaar intensief mee bezig is.

Zijn grote troef is dan ook dat hij deze zaken inzet op een no-nonsense manier, waardoor zijn trainingen door iedereen als zeer toegankelijk worden ervaren, met de nodige dosis humor. Als liefhebber van avontuurlijke sporten zoekt hij zelf wel eens zijn grenzen op, en motiveert hij graag anderen om uit hun comfortzone te treden zodat er mooie innerlijke veranderingen kunnen ontstaan, steeds met de nadruk op actie en toepassing in het dagelijkse leven.

Jenny Janssens


Jenny is een switcher van nature met een zeer breed interesseveld. Daardoor volgde ze regelmatig een zijsprong in plaats van het pad rechtdoor te kiezen als het op studies of werk aankwam. Na een carrière als werknemer koos ze resoluut voor de vrijheid als ondernemer aan de zijde van Kris. Als coach en trainer kan ze zich daardoor goed inleven in allerhande situaties waar mensen in vastlopen. Ze volgde o.a. opleidingen als integrale coach, stress en burn-out coach, waarna haar interesse in menselijk gedrag alleen maar sterker werd.

Haar passie voor groei en ontwikkelingsprocessen, zowel van mensen als teams, geven haar elke dag opnieuw veel goesting om mensen in beweging te zetten en hen het beste in zichzelf te laten ontdekken. Ze houdt van een oplossingsgerichte aanpak, met een flinke dosis warmte en het hart op de tong.